PASTA A LA MARINARA
5 μερίδες
υλικά
2 φλ.τσαγιού λάδι
1 μικρό κουτί μύδια
1 σκελίδα σκόρδο
2 κ. γαρίδες
2 κ. καλαμαράκια
2 κ. μακαρόνια
2 φλ. τσαγιού κρασί λευκό
3 ντομάτες
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρετε με το λάδι το σκόρδο και τα καλαμαράκια, αφού τα καθαρίσετε, τα πλένετε και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια . Προσθέστε το κρασί και όταν σχεδόν εξατμιστεί ρίχνετε τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες , αλάτι και πιπέρι.
Αφήνετε τα καλαμαράκια να σιγοψηθούν περίπου 1 ώρα μέχρις ότου να μαλακώσουν . Προσθέτετε τα μύδια στραγγισμένα και τις γαρίδες καθαρισμένες ,αφήνετε να σιγοβράσουν επί 6 λεπτά
Βάζετε τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας . Τα στραγγίζετε και τέλος τα σερβίρετε με τη σαλάτα ''μαρινάρα''.
Γραμένο από :ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Βοηθός :Άννα Μαρία