Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

5 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Μολύβι για φρύδια Sephora                                                           

image-slide-0




Concealer Maybelline

image-slide-1



Πούδρα Mac
image-slide-2

Σκιά ματιών L'Oreal

image-slide-3
Μάσκαρα MIlani
image-slide-4

2 ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Shea Butter: SarynaKey

Published : 01/07/201522:17:41
Categories : Saryna KEY , Μαλλιά
saryna key
Μετά την ανακάλυψη του Moroccanoil και του συστατικού Argan Oil οι ίδιοι άνθρωποι έρχονται να μας συγκλονήσουν με μία νέα ποιο ανανεωμένη σειρά , την σειρά SarynaKey με βασικό συστατικό το SheaButter.
Το Shea Butter είναι ένα «βούτυρο» καριτέ το οποίο παράγεται από το δέντρο της Αφρικής Vitellaria Paradoxa. Περιέχει τριγλυκερίδια τα οποία προέρχονται κυρίως από το στατικό και το ελαϊκό όξύ. Το Shea Butterχρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά ως ενυδατική κρέμα, λοσιόν ή αλοιφή. To Shea Butter είναι ένα τόσο φυσικό συστατικό που στην Αφρική το χρησιμοποιούν ακόμα και στην Παρασκευή διαφόρων τροφίμων.
Περιστασιακά η βιομηχανιία σοκολάτας χρησιμοποιεί shea butter ως υποκατάστατο του βουτύρου του κακάο, αναμειγνύωντας φυσικά και άλλα έλαια για την Παρασκευή σοκολάτας, αν και η γεύση διαφέρει αρκετά.
Το Shea Butter χρησιμοποιείται κυρίως στην βιομηχανία των καλλυντικών για το δέρμα και τα μαλλιά σχετικών προϊόντων, όπως lipgloss, κρέμες ενυδάτωσης του δέρματος, γαλακτώματα και μαλακτικές μαλλιών για ξηρά και εύθραυστα μαλλιά. Επιπλέον χρησιμποποιείται σε μικρές ποσότητες και από τους χαράκτες σαπουνιών.
Σε ορισμένες χώρες της Αφρική το shea butter χρησιμοποιείται για το μαγείρεμα, για την κομμωτκή αλλά και σε φαρμακευτικές αλοιφές.
Το δέντρο παραγωγής του sheabutter μπορεί να χρειαστεί ως και πενήντα χρόνια για να μπορέσει να ωριμάσει και να παράγει τους καρπούς του shea butter. Η διαδικασία συγκομηδής του shea butter είναι ιδιαίτερα περίπλοκη, αφού χρειάζεται ο έλεγχος ενός προς ενός καρπού. Αν κάποιος καρπός είναι ανοικτός, τότε αποκαλύπτι το «βούτυρο» καριτέ , το οποίο περιέχει βιταμίνες A, F, E , λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες και κινναμικό οξύ.
Οι φυσικές ιδιότητες του shea butter παρέχουν αύξηση της κυκλοφορίας, έντονη ενυδάτωση και προστατεύουν την τρίχα από τις ελεύθερες ρίζες. Το shea butter είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Με το shea butter τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν μία βελούδινη υφή και μία εκτυφλωτική λάμψη καθώς θα γίνει και ουσιαστική αναδόμηση της τρίχας.

Μoroccanoil oil Treatment

Published : 03/05/201521:57:57
Categories : Μαλλιά

Μoroccanoil oil treatment : Το προιόν που σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα.!!!

moroccanoil oil
Το Moroccanoil είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό προϊόν, με φοβερά αποτελέσματα για τα μαλλιά σας!
Το βασικό του συστατικό είναι  το αργανέλαιο όπου είναι αντιοξειδωτικό, πλούσιο σε βιταμίνες και άλλα πολύτιμα συστατικά, και βοηθά σημαντικά στην ανάπλαση των κυττάρων και την αύξηση της ελαστικότητας της τρίχας.
 Είναι πάρα πολλές οι γυναίκες που δεν το αποχωρίστηκαν από την στιγμή που το χρησιμοποίησαν  στα μαλλιά τους.
Η ιστορία της Moroccanoil ξεκίνησε όταν η συνιδρυτής της μάρκας Carmen Tal, είχε μία κακή εμπειρία κατά τον αποχρωματισμό, και εν συνεχεία χρωματισμό των μαλλιών της,  όπου τα άφησε ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα.
Μία φίλη της Carmen, τότε της συνέστησε ένα κομμωτήριο στο Ισραήλ, όπου είχαν πάει ταξίδι  στο οποίο και δοκίμασε μία  θεραπεία με έλαιο Αργκαν η οποία άμεσα της μεταμόρφωσε τα μαλλιά από ταλαιπωρημένα σε λαμπερά, απαλά και ευκολοχτένιστα.
Από αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα, η Carmen τότε αποφάσισε να βελτιώσει  αυτή τη μοναδική θεραπεία από  Argan oil  και να μοιραστεί τα μοναδικά της πλεονεκτήματα με γυναίκες σε όλον τον κόσμο.
Οι celebrities το αναφέρουν ως το απόλυτο μυστικό ομορφιάς.
Moroccanoil was a huge hit at New York Fashion Week, gracing the runways of such designers as Vera Wang, Derek Lam, Badgley Mishka, Carolina Herrera, Rachel Bilson , Rachel Weisz, Katy Perry, Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Oprah,  Alex Kington,  and soo many more! WOW!
Το brand κάνει θραύση στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια και είναι κυρίως γνωστό για το θαυματουργό λάδι μαλλιών.
Το Moroccanoil  βραβεύθηκε από το περιοδικό Elle στα beauty awards για το 2010.
Τι περιέχει μέσα το  Moroccanoil;
Τα βασικά συστατικά του είναι το λάδι Αργκάν (Argan oil )και ο λιναρόσπορος.
Το λάδι Argan χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες παραδοσιακά από τις γυναίκες του Μαρόκου στα μαλλιά τους με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Ευδοκιμεί μόνο νοτιοανατολικά του Μαρόκου όπου και αντιπροσωπεύει το βασικό τους έλαιο και πλέον βρίσκεται υπό την προστασία της Unesco ως παγκόσμιος πολιτισμικός θησαυρός .
Το λάδι Αργκάν θεωρείται ένα από τα σπανιότερα λάδια καθώς χρειάζονται 100 κιλά αποξηραμένων φρούτων (παραγωγή 6-8 δέντρων) και 8 έως 10 ώρες σκληρής εργασίας για 1 έως 1,2 λίτρα λαδιού.
 Όλα τα στάδια της εργασίας γίνονται από ένα συνεταιρισμό γυναικών του Μαρόκου που μετέδωσαν τον τρόπο επεξεργασίας από γενιά σε γενιά διατηρώντας αναλλοίωτη την τεχνική (μόνο χειρωνακτική ) μέχρι σήμερα.

Σύγχρονες μακροχρόνιες έρευνες έχουν αποκαλύψει την ωφέλεια των συστατικών του ελαίου Αργκάν στον ανθρώπινο οργανισμό:

Περιέχει 80 % μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, Ωμέγα 9 και 6, καθως και σημαντικό ποσοστό λινολεικού οξέος, ενός ακόρεστου λιπαρού οξέος που λειτουργεί σαν αδιαβροχοποιητής του δέρματος, δημιουργώντας ένα φράγμα προστασίας διατηρώντας την ελαστικότητα του . Περιέχει καροτενοειδή, τερπενοειδή, πολυφαινόλες και τοκοφερόλες , όλα ισχυρά αντιοξειδωτικά ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για την γήρανση του δέρματος .
 Χάρη στη υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε είναι μακράν το πιο ενυδατικό, θρεπτικό, αντιρυτιδικό και αντιγηραντικό έλαιο.
Ανακαλύψτε τη δύναμη του Moroccanoil
To Moroccanoil έχει τη μοναδική δυνατότητα άμεσης απορρόφησης από την τρίχα αφήνοντάς τη λαμπερή χωρίς ίχνος  λιπαρότητας.
Προσέχουμε την ποσότητα δεν βάζουμε ποιο πολλή από 1ml και σε λεπτά μαλλιά χρησιμοποιούμε το moroccanoil   
light.
• Μαλακώνει τα χοντρά μαλλιά και τα κάνει ευκολοχτένιστα με το μπιστολάκι.
• Δίνει  λάμψη και απαλότητα στα θαμπά μαλλιά.
• Δυναμώνει τα εύθραυστα μαλλιά και αυξάνει την ελαστικότητα τις τρίχας.
• Βοηθά στην αποκατάσταση βλαβών στα μαλλιά σας από τις βαφές και το styling.
• Μειώνει τη φαγούρα και την ξηροδερμία. Βοηθά στην καταπολέμηση τις πιτυρίδας.
• Προστατεύει το καλοκαίρι από τις ακτίνες UV και από  άλλους εξωτερικούς παράγοντες βλάβης των μαλλιών σας.
• Μειώνει τον χρόνο στεγνώματος μέχρι και 40%.
 Μπορεί να προστεθεί στο μείγμα τns βαφής . Κάνει την βαφή ευκολοπέραστη και δίνει διάρκεια και λάμψη στο χρώμα.
 Οδηγίες Xpήσnς: Απλώστε ομοιόμορφα μια μικρή ποσότητα Moroccanoil στις παλάμες σας και περάστε το σε νωπά μαλλιά από την μέση των μαλλιών σας μέχρι τις άκρες  πριν το στέγνωμα ή το styling.
Το Moroccanoil  δεν περιέχει οινόπνευμα.
Hot tip για το καλοκαίρι : Για το καλοκαίρι απλώστε το στο σώμα σας,  νοιώστε την φοβερή μυρωδιά του, και κάντε το ποιό τροπικό μαύρισμα που έχετε κάνει ποτέ. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθήτε.!!!!!!!


ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ ΤΗΣ ESSIE



Essie  703 Lollipop 2009 Winter 15ml

  • Essie 589 Mod Squad 13mlEssie 348 Fiji  13.5mlEssie 909 Summer Collection 2015 Peach Side Babe 13.5ml
  • Essie 911 Summer Collection 2015 Salt Water Happy 13.5 ml
    Essie 907 Summer Collection 2015 Private Weekend 13.5 ml
Essie 910 Summer Collection 2015 Sunset Sneaks 13.5 ml