Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για βασω λασκαρακη

ΚΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΟ!!!!

Ένα βράδυ καθώς έβλεπα την σειρά
 'Το σόι σου", την αγαπημένη μου σειρά,
 σκεφτόμουν πως ήθελα να πάρω                
 συνέντευξη από έναν ή μια ηθοποιό. 
Έψαξα και βρήκα δύο αγαπημένες μου
 ηθοποιούς. Τους έστειλα μήνυμα, έχοντας μια αμφιβολία για το αν θα ανταποκριθούν. Ε, ίσως επειδή είμαι μικρή, ίσως επειδή η ιστοσελίδα δεν είναι πολύ γνωστή.... Πέρασε μια εβδομάδα κι εγω κοίταζα κάθε μέρα τα μυνήματά μου.Ώσπου... χθες το βράδυ πήρα την πολυπόθητη απάντηση κι από τις δύο σχεδόν ταυτόχρονα.!!!!!
Η χαρά μου δεν περιγράφεται.!!!! Αμέσως έστειλα τις ερωτήσεις και η μια από τις δύο μου απάντησε. Ποια; Η Βάσω
 Λασκαράκη Ποτέ δεν πίστευα πως θα 
μιλούσα με μια αγαπημένη μου 
ηθοποιό και να είναι τόσο 
πρόθυμη να μου απαντήσει.

Γεια σου Βάσω Λασκαράκη. Είμαι το ένα από τα μέλη του "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ" η Άννα Μαρία. Χάρηκα πάρα πολύ όταν έμαθα πως δέχτηκες την πρότασή μου. 
Ας ξεκινήσουμε.

1. Η σειρά που πρωταγωνιστείτε "Το σόι σου" πού θέλει να καταλήξει; Η πεθερά της "Λυδίας'' θα αλλάξει συμπεριφορά; Θα τα βρουν ποτέ αυτές οι δυο;

 Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει εδώ και πολύ καιρό αλλά αυτό εξαρτάται από το αν θα συνεχιστεί η σειρά και του χρόνου. Αυτό θα το μάθουμε τον Ιούνιο και, αν η απάντηση είναι θετική, θα αρχίσουν και πάλι τα γυρίσματα. 

2. Αν σας ανακοίνωνε η κόρη σας πως θέλει να γίνει ηθοποιός ,ποιά θα ήταν η αντιδρασή σας; Τι θα την συμβουλεύατε;

Η Εύα είναι πολύ μικρή για να αποφασίσει τι θα σπουδάσει όταν μεγαλώσει. Ωστόσο, εάν το ήθελε πραγματικά, η αντίδραση μου θα ήταν θετική. Θα την έλεγα πως είναι αρκετά δύσκολο να γίνεις ηθοποιος και θα της έλεγα να το σκεφτεί πολύ σοβαρά. Όχι ότι θα ειμουν αρνητική. Αν το έλεγε από μικρή ηλικία, έπρεπε να το ξανασκεφτεί σίγουρα. Από την άλλη, αν το έλεγε σε ηλικία των 16 ετών, ισως να ήταν λίγο αργά για το βήμα που ήθελε να κάνει. 

3. Το επάγγελμά σας σας βοηθά να μπείτε στη θέση του άλλου και να τον καταλάβετε; Ηθοποιός σημαίνει "προσποιούμαι";

 Ηθοποιός δεν θα πει πάντα "προσποιούμε". Ηθοποιός είναι και αυτό, αλλα πιο πολύ πρέπει να λες τους ρόλους σαν να είναι αλήθεια. 

4. Ηθοποιός γεννιέσαι ή γίνεσαι; Για να ακολουθήσεις αυτό το επάγγελμα φτάνει μόνο το ταλέντο ή και η θέληση; Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες;

 Ηθοποιός σίγουρα δεν μπορεις να γεννηθείς. Ωστόσο, για να γίνεις ηθοποιος, δεν είναι υποχρεωτικό το ταλέντο. Αρκεί η θέληση. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που είναι ελληνες ηθοποιοί αλλά ο περισσότερος κόσμος στην Ελλάδα δεν τους ξέρει. Το ταλέντο, επίσης, μπορεί  να προκύψει.

5. Αν σας έλεγαν να κλείσετε τα μάτια και να γυρίσετε τον χρόνο πίσω σε ποια ευτυχισμένη σας στιγμή θα γυρνούσατε;

Στα παιδικά μου χρόνια, την στιγμή που πήρα το πτυχίο μου ως ηθοποιός, όταν γνώρισα την πρώτη μου αγάπη και όταν έμεινα έγκυος. 

6. Τι σημαίνει φιλία για εσάς; Η κολλητή σας είναι από τον χώρο εργασίας σας;

Κολλητές υπάρχουν πολλές. Με τις περισσοτερες εργάζομαι μαζί τους, αλλα είναι και άλλες, όπως αυτές από τα παιδικά μου χρόνια.

7. Ποιοί είναι οι στόχοι σας για το μέλλον;

 Εδώ δεν ξερω τι θα κανω του χρονου, θα ξέρω τι θα κανω στο πιο μακρινό μέλλον!; Το σημαντικότερο για μενα, είναι να μη χάσω τη δουλειά μου, γιατί περνάμε καιρούς ανεργίας στην Ελλάδα.

8. Η μητρότητα έχει επηρεάσει την ζωή σας και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή;

Το να είσαι μαμά, είναι για μενα ευτυχία! Αγαπώ την δουλειά μου, μα πάνω από όλα, την κόρη μου και τον άντρα μου. Αυτό, δε θα πει όμως ότι το παιδί μου μου τρώει τον χρόνο και δεν προλαβαίνω να εργαστώ. Αν έχεις βάλει πρόγραμμα, τα προλαβαίνεις όλα!

9. Όταν ήσασταν μικρή ,τι επάγγελμα θέλατε να ακολουθήσετε; Από μικρή θέλατε να γίνετε ηθοποιός ή προέκυψε στο μέλλον;

Από μικρή, το μόνο που ονειρευόμουν να σπουδάσω, ήταν ηθοποιός. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο στο μυαλό μου για το θέμα των σπουδών μου.

10. Θα συνεχιστεί και του χρόνου "Το σόι σου";

 Δεν ξέρουμε τι θα γινει. Όπως είπα και στην πρώτη ερώτηση, θα ξέρουμε κατά τον Ιούνιο, διότι τα πράγματα δεν πάμε καλά σε αυτή τη χώρα.

Ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες στις ερωτήσεις τόσο σύντομα

Και ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη συνέντευξη σας!!!!!!!! ❤❤ bravoooo #team