Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Γεια σας φίλοι μου. Από εδώ και πέρα σκέφτηκα να μπει και άλλο ένα θέμα στη σελίδα τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. Θα περιέχουν μουσική, καλλυντικά, ρούχα και άσχετα αγαπημένα. Αν καταλάβω ότι σας αρέσει θα το συνεχίσω. Επίσης αν θέλετε γράψτε μου από κάτω ερωτήσεις για να προσπαθήσουμε , αν θέλετε, να κάνουμε ένα qna. Αυτά. Ας ξεκινήσουμε με τα αγαπημένα.

ΜΟΥΣΙΚΗ: Γενικότερα αυτό τον μήνα μου άρεσαν πολλά τραγούδια. Πραγματικά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Μμμ. Cheap Thrills Sia. Εντάξει την αγαπώ τη Sia και αυτό το τραγούδι είναι ΦΟΒΕΡΟ!!!


ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ: Πριν ξεκινήσω να μιλάω για προϊόντα προσώπου να ξεκαθαρίσω ότι έχω ακμή και χρησιμοποιώ προϊόντα τα οποία μου τα έχει συστήσει δερματολόγος. Επίσης το δέρμα μου είναι λιπαρό και χρησιμοποιώ oil free προϊόντα.

Προσώπου:
  1. Ένα καθαριστικό προσώπου  Mild wash liquid από τη frezyderm. Κανονικά το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ αλλά τώρα τελευταία πρωί, μεσημέρι και βράδυ γιατί όταν γυρίζω από το σχολείο θέλω να αφαιρώ την αντηλιακή από το πρόσωπό μου ώστε να μην επιβαρύνω τα σπυράκια μου.
  2.  Η αντηλιακή  arumbix με χρώμα. Είναι αρκετά καλυπτική αν θέλετε όμως σούπερ κάλυψη δεν είναι για εσάς. Εμένα όμως με ικανοποιεί.                                                               Αποτέλεσμα εικόνας για arubix αντιηλιακη με χρωμα               
  3. Και τέλος για το πρόσωπο θα σας πω τα προϊόντα που φοράω το βράδυ τα οποία είναι για την ακμή. Φοράω δύο κρέμες εναλλάξ. Η stiefotrex  και η indoxyl 10+50. Είναι πάρα πολύ καλές κρέμες και με έχουν βοηθήσει αρκετά. Όποια είναι να φορέσω την απλώνω σε όλο το πρόσωπο και από επάνω εφαρμόζω την ενυδατική κρέμα nacriderm basic.
Σώματος:   
  1. Στο μπάνιο χρησιμοποιώ το αφρόλουτρο του korres με κίτρο και έχει διακριτική μυρωδιά.  Αποτέλεσμα εικόνας για κορρεσ αφρολουτρο κιτρο
  2. H ενυδατική που χρησιμοποιώ είναι από the body shop "coconut body milk"                          Αποτέλεσμα εικόνας για the body shop coconut body milk 
Αν θέλετε να σας μιλήσω για τη ρουτίνα των μαλλιών μου θα σας μιλήσω  άλλη φορά.

Άσχετα αγαπημένα :
Πρώτα άσχετα αγαπημένα είναι δύο εφαρμογές you tube, snapchat τα αγαπώ. Μου αρέσουν πάρα πολύ. Επίσης τώρα τελευταία μου αρέσει πολύ να ζωγραφίζω ζωγραφίζω σχεδόν κάθε μέρα.

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου για αυτόν τον μήνα και θα τα πούμε την επόμενη Κυριακή. 
Byeee!!