Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΕΦΗΒΕΙΑ

Όπως καταλάβατε το σημερινό άρθρο θα εμπεριέχει τα στοιχεία που διακρίνουν ένα παιδί όταν γίνεται έφηβος. 
Η εφηβεία κατά τη γνώμη μου, που τώρα ξεκινώ την εφηβεία, είναι σχετικά ένα εύκολο στάδιο της ζωής. Παρακάτω υπάρχουν αλήθειες και ψέματα για τους έφηβους.
  1. Προσέχουν  την εμφάνισή τους. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΧΎΕΙ . Ειδικά τα κορίτσια μπορούν να ασχοληθούν ώρες με την εμφάνισή τους (μαλλιά, ντους, μακιγιάζ, ρούχα, νύχια). Όχι δεν έχετε πρόβλημα με τα μάτια σας. Μπορούν να τα κάνουν όλα αυτά ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ.                     Συμβουλή: Να προσέχετε να φαίνεστε όμορφοι αλλά όχι υπερβολές γιατί καταλήγει σε κοροϊδία.
  2. Κάνουν σχέση. Αρκετοί έφηβοι κάνουν σχέση, όχι όλοι όμως. Δεν είναι υποχρεωτικό και πρέπει να το καταλάβετε όλοι σας. Κι άμα πηγαίνετε γυμνάσιο ή λύκειο τι σημαίνει; Δεν είναι κακό βέβαια να έχεις σχέση ,είναι αρκετά όμορφο αλλά αν στην παρέα σου οι περισσότεροι έχουν σχέση και ζηλεύεις ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.                                                                                 Συμβουλή: Μην ασχολείσαι με τέτοια πράγματα. Είσαι μικρός /μικρή ακόμη. 
  3. Δεν έχουν το μυαλό τους στο διάβασμα. ΛΑΘΟΣ. Κάποιοι έφηβοι είναι αλήθεια πως δεν διαβάζουν , αλλά δεν φταίει η εφηβεία , φταίει πως δεν τους αρέσει το διάβασμα. 
  4. Γίνονται famous  Πάρτε το απόφαση, μεγαλώνοντας θέλετε να φαίνεστε. οκ, γίνεστε. Και τι έγινε; Απλά έχετε λόξιγκα επειδή όλοι σας συζητούν και ίσως με καλά ή κακά λόγια.
Γενικότερα όπως καταλάβατε η εφηβεία είναι μια λέξη για να καλύπτονται τα παιδιά 13- 17 ετών. Υπάρχουν πράγματα που κάνουν οι έφηβοι αλλά δεν φταίει η εφηβεία, απλά μεγαλώνουν και θέλουν να απελευθερωθούν. Πάντως να ξέρετε YOLO και χαρείτε την κάθε στιγμή στην ζωή σας.
                                                                                                      Άννα  Μαρία