Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ

Γεια σας φίλοι μου,
κι όμως δεν σας παράτησα. Θα συνεχίσω να έχω αυτό το blog, απλά στο γυμνάσιο έχουμε πολλά διαγωνίσματα και έπεσαν όλα μαζί. Τώρα λοιπόν που είναι διακοπές Χριστουγέννων έκλεψα λίγο χρόνο για να μοιραστώ μαζί σας τα πράγματα στα Χριστούγεννα που μου αρέσουν αλλά και κάποια που όχι και τόσο. Μα θα πείτε ''υπάρχουν πράγματα που δεν σου αρέσουν'',κι όμως,αλλά είναι μικρά. Ας ξεκινήσουμε και θα δείτε.


Αυτά που μου αρέσουν

  1. Στα Χριστούγεννα γενικά μου αρέσει όλη αυτή η καλή διάθεση που υπάρχει. Πηγαίνουμε στα μαγαζια, αγοράζουμε δώρα, παίρωουμε δώρα, όλα είναι στολισμένα, ακούγεται μουσική στους δρόμους (στην Λιβαδιά δηλαδή που είναι δίπλα γιατί στον Ορχομενό δεν γίνεται τίποτα από αυτά).
  2. Λατρεύω να στολίζω το δέντρο και γενικότερα να διακοσμώ το σπίτι. 
  3. Μου αρέσει πολύ να κάνω diys και τα περισσότερα δώρα που έκανα φέτος ήταν handmade χάρη στο pinterestόπου πήρα κάποιες ιδέες και τις ανέπτηξα.
  4. Εντάξει, θα το παραδεχτώ πως όταν ακούω Χριστούγεννα το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα γλυκά και ειδικά τα μελομακάρονα. οπότε τα γλυκά είναι και αυτά στη λίστα με τα αγαπημένα Χριστουγέννων.
  5. Τα Χριστούγεννα βρίσκομαι συνέχεια με τους αγαπημένους μου ανθρώπους αγού είναι μια γιορτή αγάπης και πρέπει να είσαι ή και να μιλάς, αν βρίσκονται μακριά, με ανθρώπους που αγαπάς.
  6. Για τα αγαπημένα τελευταίο είναι πως λεω τα κάλαντα και αυτό φέτος είχε ως απο τέλεσμα να γεμίσω την ντουλάπα μου με ρούχα.
Αυτά που δεν μου αρέσουν


  1. Μου αρέσει που κλείνουν τα σχολεία και σκέφτομαι τι ωραία που θα έχω χρόνο να κάνω πολλά πράγματα αλλά καταλήγω να βαριέμαι και να μην κάνω τίποτα
  2. Μας βάζουν από το σχολείο πολλά πράγματα να διαβάζουμε στις γιορτές. Αλλά νομίζω πως είμαι πολύ γκρινιάρα γιατί ποιος διαβάζει στις γιορτές; Κανείς.
Οπότε για σας να έχετε μια πολύ ωραία χρονιά και το 2017 να σας φέρει μόνο χαρές!!